Naar overzicht
24 juli, 2023

Feestelijk Spektakel: C’est la Vie 27e editie verbluft met Straattheater en muziek

Geweldig nieuws! De 27e editie van C’est la Vie was een waar spektakel! Ondanks wat miezerregen in het begin, klaarde het weer snel op toen de straattheateracts begonnen. Zelfs het zonnetje brak door en zorgde voor een prachtige sfeer. En wat een traktatie was het voor het publiek! De BadMobiel trotseerde zonder angst de regen en zong vrolijk onder de douche door het centrum.

Maar dat was nog niet alles! De voorstelling van Fabuloka met Staal was werkelijk fascinerend. De charmante oude mannetjes Tom, Tom en Tom brachten een glimlach op ieders gezicht. En alsof dat nog niet genoeg was, liep er zelfs een holenbeer met Urki de oermens en zijn oervrouw Oenga tussen het publiek door. Wat een bijzondere ervaring!

Drunk punch love liet ons lachen met een act waarin iets te veel borreltjes een rol speelden. Het acrobatische duo Disco balance show gaf ons een adembenemende act die iedereen versteld deed staan. En wat een verrassing dat de burgemeester zelfs meedeed aan Blocks of stone!

Er was nog veel meer te beleven tijdens C’est la Vie. AMI6, de levendige Citro├źn, bracht een flinke dosis positiviteit met zich mee. Evoluticum Humanitas nam ons mee op een zeeavontuur in Emmen en De Bedrogen Landheer, een voorstelling van STOP Westerbork, wist ons te raken. De Alles-in-1-fiets deed zijn best om iedereen te vermaken en Wietske Vogels gaf een perfecte show met Round ’n Round.

De avond werd overgenomen door de horeca, die ons verwende met muzikale optredens. Wat een geweldige afsluiting van een prachtige dag!

Voor wie het heeft gemist, niet getreurd: de foto’s staan inmiddels op de website en op social media, zodat iedereen kan nagenieten van dit fantastische evenement! Op naar de volgende editie van C’est la Vie op zondag 21 juli 2024!