Naar overzicht
01 augustus, 2022

C’est la Vie was een succes!

Life is short: buy that dress

Na drie jaar werd het centrum van Emmen weer overgenomen door straattheater. De dames van de voorstelling “Life is short. Buy that dress” gaven dansend een voorstelling over wegwerpkleding, over ikikik! en overconsumptie met een enorme berg textiel in de hoofdrol. Een verhaal over de hang naar schoonheid, gezien en verteld door de kleren van deze wereld.

Resto La Table

Een Frans voorproefje gaf de onhandige ober Martin van Resto La Table die een gevecht voerde met zijn tafel die protesteerde. Een andere topact was Holländischer Wahnsinn waarin Aat en Merel als getrouwd artiestenduo een pijnlijke ode gaven aan het variété (een comedy show zonder tekst). Het publiek genoot volop en tranen van het lachten stroomden over enkele gezichten.

Holländischer Wahnsinn

Dit jaar gaf ook weer een aantal dieren acte de préséance, zoals draken, stokstaartjes, Wifi de hond, kippen, springende kikkers en bij de objecten van Animaltroniek was het even afvragen of het nou een dier of een robot was.

Frogs

Gelukkig konden de bezoekers even bijkomen in de Relaxerette voordat ze zich storten in het avondgedruis. De organisatie geniet nog na, maar hebben de datum voor het volgende C’est la vie Festival al in de agenda genoteerd: zondag 23 juli 2023!

Relaxerette