Naar overzicht
21 maart, 2023

C’est la Vie 23 juli 2023

Het (gratis!) straattheaterfestival Phone House C’est la Vie vindt zondag 23 juli plaats in het centrum van Emmen! Tijd voor een groot feest. Dat doen wij dit jaar weer met mooie straattheateracts en veel muziek.

Het festival is zoals altijd, gratis toegankelijk voor iedereen. Verschillende vormen van straattheater wederom gecombineerd met een braderie en vlooienmarkt. Via de vrolijke marktkramen wandelt u vanzelf langs alle optredens.

’s Avonds gaat het feest door en neemt de horeca het stokje over met een gevarieerd muziekprogramma. Op verschillende podia in het centrum treden bands op. In het programmaboekje en op de website vindt u alle informatie.

Het Phone House C’est la Vie festival begint om 10 uur met de vlooienmarkt en braderie. Vanaf 13.00 uur barst het straattheater los. Het straattheater en de markt duren tot 17.00 uur. ’s Avonds kan men zich tot in de kleine uurtjes blijven vermaken met een gevarieerd muziekprogramma georganiseerd door de lokale horeca, op diverse podia in het centrum van Emmen.