Programma 24 juli 2016

 • Fabulous Fish

  Een explosie van kleur en glinsteringen zwemt voorbij! Deze nieuwsgierige visjes zwemmen verwonderd rond in een wereld zonder water. Ze popelen om de mensheid te leren kennen en ze de kunst van het zwemmen aan te leren!

 • Roze waterdraakjes

  De energie en ondeugd van deze ontwapenende draakjes werkt aanstekelijk. Overal waar zij gaan laten ze een spoor van opschudding, plezier en zeepbellen achter. Een hartverwarmende act die op menig gezicht een glimlach tevoorschijn tovert.

 • ACE-K’s

  Als een ninja,  zijn ACE-K’s bewegingen snel en precies.  Zijn act is verbazingwekkend en het publiek wordt door hem betoverd als hij op een unieke manier zijn acrobatiek en jongleerkunsten laat zien. Ook hoe hij ballonnen weet te ´bespelen´ is gewoon te gek voor woorden!

  “This Japanese sensation is a must-see!”

 • Wim en het spontane keukenorkest

  Sluit je ogen en fantaseer:

  Een halve-gare kok met een vergiet op de kop en een grote trom op de buik. Een keukenkastje op de achtergrond. Kok trommelt droevig en lusteloos op zijn buikding, tot hij publiek ziet en … Hij lonkt het publiek, trekt de keukenkast open en deelt potten, pannen, houten lepels en pollepels uit …Het spontane keukenorkest paradeert vrolijk en met veel keukenlawaai rond voor en tussen het publiek door. Aan het einde nog een grootse roffelserenade en in de stilte een diepe buiging van het orkest voor het publiek! Potten, pannen en lepels verdwijnen terug in de kast (misschien een snoepje als beloning, als dat pedagogisch verantwoord is).

  En kok, die gaat stilletjes op zoek naar een nieuw spontaan keukenorkest …

 • Hug you

  Zijn ze er? Ze zijn er! Plots … naast je, voor je auto, op je schoot … of ze nemen je mee waarheen ook! Hug You! zijn twee bizarre en absurde personages die maar al te graag interActief met de toevallige voorbijganger omgaan. Ze bouwen scènes op waarin men terecht komt in liefde, hartelijkheid, ontvoeringen, chaos … of sterfmomenten, misschien wel vlak voor jouw ogen. Ze zijn er en plots niet meer! Deze act is volledig opgebouwd uit improvisaties met en rond de toevallige voorbijgangers.
  Op een gewaagde wijze, maar met subtiele humor!

 • Kontrol

  Alles moet precies zijn voor Victor. Zo en niet anders. Hij probeert dan ook om controle te krijgen over de wereld om hem heen. Als hij denkt dat dit eindelijk lukt, loopt het weer volledig … anders!

  “Kontrol” gaat over het volkomen aanvaarden van wat is. Een poëtische clownerievoorstelling op hoogte gekruid met een snuifje kurkuma.

 • Marco Bonisimo

  Meervoudig Nederlands Kampioen en Guinness Wereld Record Jongleur Marco Bonisimo komt naar Emmen om een balletje op te gooien. Tijdens de interactieve show “Marco Solo” mag uiteraard ook gelachen worden. Heerlijk ouderwets straattheater met voetballen. En tennisrackets. En een eenwieler. En een basketbal. En meer. Leuk voor alle leeftijden.

 • Wat schaft de pot?

  We zien een niet van echt brons te onderscheiden beeld van een echtpaar aan de eettafel. Een mysterieus dampende pan, maar liefst drie lege borden en een lege stoel. Wie durft aan tafel te komen? Wanneer vrouwlief opschept wordt hun lievelingskostje opgediend, maar of hun gast hier blij van wordt? Het publiek gelukkig wél!

  “Wat Schaft De Pot?” is een uitzonderlijke statue-act vol interactie, en humor. Een ambachtelijk hoogstandje met een hoog esthetisch gehalte.

  Komt dat zien, komt dat proeven!

 • Despoot

  Er loopt een machine door de straten. Een robot die beweegt als een magisch en elegant dier. De machine wordt in toom gehouden door zijn imposante eigenaar. Als een dompteur wil de man zijn wil opleggen aan zijn magische machine. De machine heeft echter geen zin in de rol van circusdier. Dan voltrekt zich en drama en blijkt man emotioneel afhankelijk van zijn technische wezen. Wees getuige van deze strijd om wederzijdse respect en liefde tussen een man en een machine.

 • Dance Company Shirelle

  Dance Company Shirelle zal ook dit jaar weer aanwezig zijn bij C´est la vie. De DCS demoteams gaan spetterende optredens verzorgen! De DCS demoteams zijn inmiddels een begrip in Emmen en omgeving en vaak aanwezig bij evenementen en activiteiten.

  Dance Company Shirelle is opgericht in september 2014 en telt nu ruim 250 leerlingen! Met lessen voor kinderen vanaf vier jaar tot volwassenen in Klassiek ballet, Street-jazz, Modern jazz, Moderne dans, Lyrical dans en Hiphop is Dance Company Shirelle één van de meest veelzijdige dansscholen van Zuidoost Drenthe!

 • Madame Mystique

  Madame Mystique is een magische en mysterieuze act waar de realiteit je in de maling neemt. Door middel van kleine acts, die worden “aangezet” door het publiek, word je meegenomen in de mysterieuze wereld van Madame Mystique.

   

  https://www.youtube.com/watch?v=J5AfMsIkf0A [1]

 • ZO!34

  Ook dit jaar is de lokale omroep ZO!34 weer op de stadsvloer te vinden tijdens C’est la Vie (overdag en ‘s avonds!). Het team en de presentatoren verzorgen de hele dag een leuke sfeerrapportage op de radio voor wie er deze dag niet bij kan zijn en voor wie het leuk vindt om te zien hoe radio wordt gemaakt. Interviews met bezoekers en de straattheatermakers, spelletjes met mensen op de stadsvloer … en onze razende reporters gaan graag de uitdaging aan in attracties. Gewoon allemaal live op de radio! Kom langs bij onze stand en maak het mee!