Programma 21 juli 2019

 • Toon dagprogramma
 • Toon avondprogramma
 • Peek-a-Boo!

  Een linkse vol emotie.
  Een rechtse met energie.
  Een uppercut van humor.
  Bruisende acrobatiek en burleske valpartijen.
  Een boksmatch om je een breuk te lachen!

  Locatie:
  Voor de Fietsenkelder

  Tijd:
  13.00 uur
  16.00 uur

 • ZO!34

  ZO!34 is de streekomroep voor de gemeenten Emmen en Coevorden. Enthousiaste vrijwilligers brengen iedere dag nieuws, actualiteiten, sport en amusement via radio, televisie en online. Tijdens het C’est la Vie Festival maken we op de stadsvloer live onze radio uitzending. Kom je een kijkje nemen?

  Je vindt ons via 107.6 FM in gemeente Emmen en in gemeente Coevorden op 105.4 FM en 106.3 FM, www.zo34.nl en op TV via Ziggo kanaal 45, KPN kanaal 1384 en T-Mobile kanaal 782

  Locatie:
  Voor het Hospershuis

 • Het behekste zwien

  Het boeren-echtpaar, Klaos en Aoltie hebben een zwien die raor gedrag begint te vertonen. De knecht en de twee nieuwsgierige buurvrouwen snappen er ook niks van. Aoltie gaat naar de marskramer die in het dorp is. Dan komen de hilarische taferelen ten tonele. STOP Westerbork staat wederom garant voor een hilarisch en komisch stukje straattheater van ongeveer een half uur.

  Locatie:
  Grasveld voor Trud (Wilhelminastraat)

  Tijd:
  13.00 uur
  15.00 uur

 • Handelsgeest

  Handelsgeest gaat over datgene waar wij als Nederlanders zo goed in zijn gebleken. ‘Zo ruilen, dat je er beter van wordt’. Trots bevaren we al honderden jaren de grote zeeën. Doorstaan we stormen en weren we ons tegen piraterij. Handel is van alle tijden. Maar … de wereld verandert! En verandert onze handelsgeest wel mee? Deze rasartiesten slaan graag de brug tussen ‘wat onze handelsgeest was’ en ‘wat onze handelsgeest moet worden’. Handelsgeest anno nu is vraag gestuurd, uitdagend, leuk, flexibel, persoonlijk en bovenal spannend. Mis de boot niet!

  Locatie:
  Lopend, regio Hoofdstraat richting Noord

  Tijd:
  13.00 uur
  15.00 uur
  16.00 uur

 • CaFe SoLo!

  Uili So stelt voor… CaFe SoLo! Het doel van deze show is om plezier te maken van begin tot eind, gebruikmakende van circustechnieken zoals jongleren, cyr wheel, acrobatiek en veel humor! Het publiek is onderdeel van de voorstelling en krijgt de mogelijkheid om deel uit te maken van deze fantastische reis met een onvergetelijke apotheose!

  Locatie:
  Voor de Hema

  Tijd:
  13.30 uur
  15.00 uur

 • Cirq Poubelle

  Cirqumstancia brengt met Cirq Poubelle twee straatvegers met een passie voor afval. Geen vuiltje zal aan hen ontsnappen. Maar wees
  gewaarschuwd, want hun passie gaat heel ver. Ze verwerken het afval op een ongewone manier en proberen te recycleren. Denk dus twee keer na
  vooraleer je iets op de grond gooit.

  Locatie:
  Lopend, regio Grote Kerk richting zuid

  Tijd:

  13.00 uur
  15.00 uur
  16.0 uur

 • Van Katoen

  De elegante zusjes Anna, Janna en Hannah creëren kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven. Zij laten een spoor van creativiteit na. Ze versieren met breiwerken en borduren met garen om alles dat het leven brengt mooier te maken. Een lijnenspel van wol in de lucht, een kruissteek in een blad van een boom. In zelfs de kleinste dingen zien zij schoonheid en vreugde en dat enthousiasme willen ze graag met anderen delen. Ze dansen, flaneren en het gezelschap van deze zusjes brengt je in een oase van rust. Kijk en droom weg van het drukke leven van alledag.

  Locatie:
  Lopend, regio Grote Kerk richting zuid

  Tijd:
  14.00 uur
  15.30 uur
  16.30 uur

 • Scubabianchi

  Een autobianchi omgetoverd tot rijdend aquarium gevuld met goudvissen en een man, die niet te vertrouwen is. SCUBABIANCHI speelt met het publiek, verrast en schept verwondering.

  Locatie:
  Lopend, regio Grote Kerk richting zuid

  Tijd:
  14.00 uur
  15.30 uur
  16.30 uur

 • Hug You

  Zijn ze er? Ze zijn er! Plots … naast je, voor je auto, op je schoot … of ze nemen je mee waarheen ook! Hug You! zijn twee bizarre en absurde personages die maar al te graag interActief met de toevallige voorbijganger omgaan. Ze bouwen scènes op waarin men terecht komt in liefde, hartelijkheid, ontvoeringen, chaos … of sterfmomenten, misschien wel vlak voor jouw ogen. Ze zijn er en plots niet meer! Deze act is volledig opgebouwd uit improvisaties met en rond de toevallige voorbijgangers. Op een gewaagde wijze, maar met subtiele humor!

  Locatie:
  Lopend, regio Hoofdstraat richting noord

  Tijd:
  13.30 uur
  15.00 uur
  16.00 uur

 • Podium Hoofdstraat (HEMA)

  Pinkcat Rock & LOL
  5th Wheel
  Diss Nie Okay

  DJ Joep

 • Podium Matissepassage

  Optredens van onder andere:
  Davey van der Sluis
  Mark Doldersum
  Gerrit denekamp
  Band Bunkhouse

 • Podium Marktplein

  Voor de echte dance/house liefhebber van toen en nu! Spectaculaire show in het hart van Emmen.

  DJ Jean
  DJ Jose
  DJ Roy
  Mike le Funk
  DJ Peter G

 • Podium Rue de la Gare

  17:00 uur Blues Avenue Revisited
  18:15 uur Midlive
  20:15 uur The Roosterz
  22:00 uur Old dogs new tricks
  23:30 uur Alides (Hidding) and Friends